Μοιραστείτε το

Σκότωσε αλεπού και την κρέμασε σε μεταλλικό στύλο στον Μαυρόβατο Δράμας

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή του Μαυρόβατου Δράμας. Κάποιος σκότωσε μια αλεπού και την κρέμασε σε ένα μεταλλικό στύλο.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook η κα. Στέλλα Ιωαννίδου, ενώ δημοσιεύθηκε και από την έγκυρη ιστοσελίδα για ζητήματα κακοποίηση ζώων zoosos.gr.

Το κρεμασμένο ζώο εντόπισαν στο κρεμασμένο σε δρόμο προς τα χωράφια συγγενείς της κας Ιωαννίδου και όπως η ίδια επισημαίνει, ήταν πυροβολημένο. Μετά πάντως από την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Facebook, κάποιος φρόντισε να εξαφανίσει το κρεμασμένο ζώο.

Όπως πάντως σημειώνει η ιστοσελίδα, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η δολοφονία αλεπούδων και η επίδειξη των πτωμάτων τους σε εμφανές σημείο, αποτελεί κάτι σαν παράδοση. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, ότι, σε πολλές περιοχές κυνηγούν συστηματικά και απενοχοποιημένα αλεπούδες ακόμα και με φόλες, από τις οποίες όμως σκοτώνονται τελικά και σκυλιά.

Πηγή : proinos-typos.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το