Μοιραστείτε το

Ο καινούριος χρόνος μας δίνει πάντα ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον όμως η βαρβαρότητα κάποιων ανθρώπων δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για ελπίδα τελικά!

Ένας τέτοιος “άνθρωπος”- τέρας πέταξε σήμερα τα 8 μωρά που γέννησε η σκύλα του σε γκρεμό στο 1ο χιλιόμετρο από Σέρρες προς το μοναστήρι του Αγ. Προδρόμου αφού τα έκλεισε ερμητικά μέσα σε ένα τσουβάλι!

Τόσο απάνθρωπη και χωρίς ίχνος συνείδησης ήταν η ενέργεια αυτού του εγκληματία που το το ένα μωρό από τα 8, που δε χωρούσε μέσα στη δεμένη σακούλα, το πέταξε ξεχωριστά μόνο του στο γκρεμό και στο ίδιο σημείο με τα υπόλοιπα !!! Κάτι που φυσικά θα ξανακάνει πάλι και πάλι με την ίδια ευκολία κάθε 6 μήνες που θα γεννάει το ζώο του ….

Η περιοχή εκεί γύρω γεμάτη μαντριά …και τα 8 μωρά, τα δύο από αυτά ήδη νεκρά από τη πτώση στο γκρεμό, είναι τσομπανόσκυλα… Κανένας έλεγχος, καμία καταγραφή από τους καθ’ ύλην αρμόδιους … ένα χάος ατιμωρησίας που οδηγεί στην απόλυτη αποθράσυνση των ενόχων από τη μια αλλά και την πλήρη εξαθλίωση και εξόντωση των αθώων και ανυπεράσπιστων από την άλλη….

Η μεγαλύτερη αδικία από όλες….μία αδικία που συνεχίζεται στον τόπο μας χρόνια τώρα χωρίς ντροπή και με τη σιωπηρή συγκατάβαση όλων.

Τα 6 ζωντανά μωρά εντοπίστηκαν και σώθηκαν χάρη στο Γιώργο Τ. και την παρέα του,….Έτσι για να μας θυμίσουν πως μέσα σε όλη αυτή τη φρίκη του ανθρώπινου είδους υπάρχουν και αυτοί οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ…

Αυτοί που νοιάζονται, που ξεβολεύονται και ταλαιπωρούνται για να σώσουν αυτά που οι άλλοι ξεφορτώνονται πετώντας στο γκρεμό!!

Πηγή Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το