Φρικτό θέαμα στην Αλυκή Λάρνακας
Μοιραστείτε το

Εντοπίστηκαν νεκρά φλαμίνγκο

Σοκαριστικές εικόνες από νεκρά και μισοπεθαμένα φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας κάνουν από το πρωί του Σαββάτου, το γύρο του διαδικτύου.

Σε δημοσίευση του πολίτης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει πως τα φλαμίνγκο εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Αλυκή Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος των φλαμίνγκο προήλθε από σκάγια μολύβδου, τα οποία φαίνεται να προέρχονται από το παλαιό σκοπευτήριο που βρισκόταν εντός της Αλυκής και λειτουργούσε μέχρι το 2007.

Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής, έδωσε εντολές για άμεση διερεύνηση του περιστατικού.

Το philenews επικοινώνησε με αρμόδιο λειτουργό του Δήμου Λάρνακας ο οποίος ανέφερε πως η κατάσταση των εκατοντάδων φλαμίνγκο που τελούν το χειμώνα τους στις αλυκές της πόλης δεν είναι ανησυχητική. Ωστόσο σημείωσε ότι τον τελευταίο μήνα εντοπίστηκαν τρία διαφορετικά περιστατικά νεκρών φλαμίνγκο.

Σημειώνεται πως τα νεκρά φλαμίνγκο παραλήφθηκαν και στάλθηκαν στην Υπηρεσία Θήρας για επιστημονικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους.

Πηγή: philenews.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το