Ποιος κορονοϊός; Στην Κρήτη σκοτώνουν με φόλες
Μοιραστείτε το

Δυστυχώς δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό

Το θάνατο σκόρπισαν σε ανυπεράσπιστα ζώα άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες στο Ηράκλειο που επέλεξαν τις δύσκολες μέρες που διανύουμε για να δείξουν την απανθρωπιά τους

Στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε βρέθηκαν συμπολίτες μας με απάνθρωπη συμπεριφορά που ξέσπασαν τη μανία τους σε απροστάτευτα αδέσποτα σκυλιά, σκορπίζοντας φόλες και θάνατο στη διάρκεια της νύχτα στη περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο.

Στο σημείο έσπευσε πρώτος ο Γιώργος Ορφανίδης, που αντίκρυσε ζώα να ψυχορραγούν, καταφέρνοντας να σώσει ορισμένα, ενώ άλλα ακόμα αγνοούνται.

Τα αδέσποτα της περιοχής έχουν στειρωθεί πρόσφατα από το Κυνοκομείο Ηρακλείου.

Δυο άτομα από την περιοχή έχουν επανειλημμένως εκτοξεύσει απειλές και έχουν προπηλακίσει τους εθελοντές και τους κατοίκους της περιοχής που τα φροντίζουν.

Τα όσα περιγράφει ο εθελοντής είναι ανατριχιαστικά και ήδη έχουν τεθεί υπόψη της αστυνομίας.

Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, μάλιστα πριν 3 μέρες ανάλογο κρούσμα σημειώθηκε στον Προφήτη Ηλία με τουλάχιστον 8 νεκρά ζώα.

Γωγώ Αποστολάκη

Πηγή : neakriti.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το