Ανείπωτο
Μοιραστείτε το

Από τη σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμάτας διαβάσαμε προχθές: “Το απόγευμα δεχθήκαμε κλήση για ένα άλογο σε χαντάκι. Μέρι να φτάσουμε στο σημείο το άλογο είχε βγει, είχε σπασμούς και δύσκολη αναπνοή. Αμέσως καλέσαμε ειδικό και ενημερώσαμε την αστυνομία.

Μέχρι να έρθει άνθρωπος που γνωρίζει από ιπποειδή, οι εθελοντές μας ζέσταιναν το άλογο με κουβέρτες, του έδιναν νερό και χάδια. Εκεί διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε σύρει το άλογο και είχε καεί το πρόσωπό του. Επίσης το ζώο ήταν δεμένο σε πάσαλο.

Ήρθε, λοιπόν, ο κ. Δρούγας που έχει τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας και μας βοήθησε με την όλη κατάσταση.

Το άλογο συνήλθε και φυσικά μετακινήθηκε από το κτήμα του δυνάστη του, ο οποίος και φυσικά θα λογοδοτήσει στην αστυνομία για την κακή κατάσταση του ζώου.

Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Δρούγα, ο οποίος άφησε τη δουλειά του και ήρθε όσο πιο γρήγορα μπορούσε να μας βοηθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη!

Υ.Γ. Οι εθελοντές μας δε θα ξεχάσουν ποτέ τα δάκρυα στα μάτια του ζώου”.

Δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας και τέτοιοι άνθρωποι…

Α.Π.

Πηγή : tharrosnews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το