Απάνθρωποι δολοφόνησαν 5 σκυλιά στό Αργυροπούλι
Μοιραστείτε το

Τα θρασύδειλα ανθρωπόμορφα τέρατα που κρύβονται για να φέρουν σε πέρας τις απεχθείς πράξεις τους και ξεσπάνε σε ανυπεράσπιστα ζώα “χτύπησαν και πάλι στο Αργυροπούλι σκορπώντας το θάνατο σε δεσποζόμενα και αδέσποτα σκυλιά.

Θύματά τους αυτή τη φορά σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας δύο εξ αυτών έπεσαν 5 σκυλιά στην ίδια γειτονιά τα οποία δυστυχώς ξεψύχησαν αφού έφαγαν το δηλητήριο που τους πρόσφεραν.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας ενώ ζωόφιλοι της περιοχής προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Απόστολος Βογιατζής έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια τονίζοντας ότι και αυτός θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι αδίστακτοι φονιάδες.

Πηγή : paidis.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το