Αναλαμβάνει δράση για τα νηστικά αδέσποτα, ο δήμος
Μοιραστείτε το

Για την διατροφή των αδέσποτων μεριμνά ο Δήμος Ηρακλείου, όντας σε ανοικτή γραμμή με τις τρεις φιλοζωϊκές οργανώσεις της πόλης.

“Δεν μπορούμε να φανταστούμε μία πόλη με νεκρά αδέσποτα, ή αγέλες που θα επιτίθενται σε ανθρώπους, λόγω ασιτίας” δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης, που μίλησε για το σχετικό σχέδιο που βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας και αναμένεται να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή: Ήδη το Ηράκλειο έχει χωριστεί σε τέσσερις τομείς όπου έχουν εντοπιστεί οι περιοχές με το μεγαλύτερο αριθμό αδέσποτων, για τη σίτιση των οποίων θα φροντίσουν ο Δήμος και οι φιλοζωϊκές.

Ο κ. Σισαμάκης αναφέρθηκε και στο ατομικό μερίδιο ευθύνης του καθενός μας, προτρέποντας τους δημότες να αφήνουν ένα μπολάκι με φαγητό και νερό στους εξωτερικούς χώρους, για τους τετράποδους φίλους μας που βρίσκονται στο δρόμο.

Πηγή : cretalive.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το