Αγγελίες που αφορούν διάφορα εύχρηστα αντικείμενα

Δεν υπάρχουν Σχόλια

 1. τοσα ατομα εκει δεν μπορεσε καποιος να του σπασει τα μουτρα του βλαχου. τι διαολο ολοι παθηβτικοι εχετε γινει

 2. Καλησπέρα,ονομάζομαι Δήμητρα Μπρέντα και είμαι νηπιαγωγός σε νηπιαγωγείο της Κομοτηνής.Αγαπώ τα ζώα ,έχω και γω δύο γάτες και προσπαθώ να περάσω μηνύματα στα παιδιά για το πως να αγαπούν τα ζώα.Πέρυσι δουλέψαμε ένα πρόγραμμα με δύο κτηνιάτρους της πόλης μας.Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω το βιβλίο σας και αν υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφτείτε την πόλη μας.Επίσης αν θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε να δουλέψουμε και εμείς παρόμοια προγράμματα,πάντα προσαρμοσμένα σε παιδια νηπιαγωγείου.Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε.

 3. Καλως πράττετε που ενδιαφέρεστε, ενημερώνετε και παρέχετε κάθε είδους βοήθεια στα πλάσματα που μας χρειάζονται.
  Όμως, απορώ με ποια ιδιότητα στην ποινική διαδικασία θα ζητήσετε αντίγραφα της δικογραφίας. Ο μόνος που μπορεί να ελέγξει είναι ο εισαγγελέας.
  Καλή δύναμη!

  1. Προφανως δεν απευθυνεστε σε εμας … Πιστευω πως σιγουρα θα εχουν την συνδρομη καποιου δικηγορου … οποτε … αυτος ξερει…!!!

 4. περιμένουμε ενημέρωση εγγράφως ,ποιοι είναι οι εθελοντές που σιτίζουν,ποιοι είναι οι υπεύθυνοι των ομάδων,πόση τροφή παρέλαβαν. Επίσης υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από εσάς οτι οι περιοχές που αναφέρεται ότι σιτίζονται τα ζώα όντως σιτίζονται.Επίσης ποιες είναι οι 5 ομάδες που σιτίζουν τα ζώα στο Σειχ Σου.Η κα Αρβανιτίδου όχι ο κος Καρκαμάνης καθως ο ίδιος ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε οτι ουδεμία σχέση υπάρχει με αυτό το άτομο .Διευκρινίζουμε ότι έχουμε δεχτεί παράπονα από το σύνολο σχεδόν των φιλόζωων ότι ούτε τροφές έλαβαν,ούτε τα ζώα σιτίζονται και όση είχαν την ατυχία να λάβουν απάντηση από τον “συνεργάτη” της κας Αρβανιτίδου δέχτηκαν προσβολή και ειρωνία
  Καλαιτζίδου Εύη
  εκπρόσωπος φιλοζωικής οργάνωσης Νοιαζομαι

Comments are closed.