Μοιραστείτε το
Εθελοντές πυροσβέστες έσπευσαν να βοηθήσουν στην καμμένη γη της Σιβηρίας. Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε ενα αρκουδάκι να αρνείται να αποχωριστεί τον άνθρωπο που το έσωσε…
Αυτό το αρκουδάκι βρέθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών των εθελοντών πυροσβεστών στο δάσος της Σιβηρίας που κάηκε.
Τώρα δεν θέλει να αφήσει τον άνθρωπο που τον έσωσε, σαν να ήταν γονιός.
Πολλές μαρτυρίες δείχνουν ότι τα άγρια ζώα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την στοργή με τους άνδρες, ειδικά όταν οι τελευταίοι ενεργούν φιλικά και τους βοηθούν.
Στο κάτω κάτω, όπως έγραψε το μεγάλο κλασικό, όλοι μας, πλάσματα αυτού του κόσμου, έχουν το ίδιο αίμα.

Θα ήταν ωραία η απλή αυτή αλήθεια να περιλαμβάνει και τους άνδρες των τοπικών διοικήσεων αυτών των περιοχών που έχουν διαθέσει φέτος τις ποσοστώσεις για την κοπή των άγριων ζώων επιζώντων των πυρκαγιών.
Είναι πραγματικά απάνθρωπο να καταδικάζουμε τα πλάσματα του θανάτου που έχουν χάσει το σπίτι τους και να ρίσκαραν τη ζωή τους, μεταξύ άλλων πάντα λόγω του ανθρώπου που ανάβει το δάσος της Σιβηρίας για να σβήσει τα ίχνη της παράνομης αποψίλωσης λόγω παράνομης αποψίλωσης ξυλείας με την Κίνα.
Αυτή η μικρή αρκούδα που βρήκε την ελπίδα στον άνθρωπο, αντιπροσωπεύει την ομορφιά, την αγνότητα και την αφέλεια της μητέρας φύσης, που χρειάζεται την αγάπη μας, την φροντίδα και τον σεβασμό
Πηγή : petsguide.gr

Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το