Μοιραστείτε το

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης έχει ήδη δώσει εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων.

Αποδέκτες καταγγελιών για περιστατικά βασανιστικής θανάτωσης ζώων έγιναν τις τελευταίες ώρες στελέχη της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, κουτάβια, σκύλοι και μια γάτα βρέθηκαν νεκρά είτε από φόλα είτε από άλλον τύπου βασανισμό σε περιοχές του Πενταλόφου και του Μελισσοχωρίου.

Με την ανακοίνωσή της, η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τα περιστατικά αυτά, ενώ ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης έχει ήδη δώσει εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων.

Στον Πεντάλοφο και την περιοχή «Πάρκο του Βορρά» βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου σκοτωμένα τρία σκυλιά και μια γάτα, με εμφανή σημάδια φόλας, ενώ ένα σκυλί αγνοείται.
Στο Μελισσοχώρι βρέθηκαν τέσσερα κουταβάκια κλεισμένα μέσα σε σακούλα, από όπου το ένα διασώθηκε

Πηγή : voria.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το