Αθώωση Μελιάδη σε δίκη υπόθεσης του 2015 για τα αδέσποτα
Μοιραστείτε το

Αθώωση Μελιάδη σε δίκη υπόθεσης του 2015 για τα αδέσποτα-τον υποστήριξε νομικά ο Νίκος Γκρίζης

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση της δίκης που ταλαιπώρησε, με αρκετές αναβολές, τον επίσης πρώην αντιδήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Μελιάδη.

Ο Ν. Γκρίζης ήταν ο δικηγόρος του Γ. Μελιάδη και η υπόθεση αφορούσε μήνυση από φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής από το 2015, για κακομεταχείριση αδέσποτων στο Αγρίνιο. Για την ακρίβεια οι κατηγορίες εστίαζαν και στην υποτιθέμενη «εξαφάνιση» ομάδας αδέσποτων σκύλων που εκείνη την εποχή κινούνταν στην Χαριλάου Τρικούπη σχεδόν μόνιμα.

Τελικώς αποδείχτηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου ότι ο κ. Μελιάδης όχι μόνο δεν είχε «εξαφανίσει» τα ζώα αλλά αυτά είχαν φροντιστεί στις ταΐστρες που υπήρχαν σε Στράτου και Καμαρούλα και σήμερα μάλιστα κάποια από αυτά έχουν υιοθετηθεί από πολίτες!

Εντύπωση έκανε στο δικαστήριο το γεγονός πως για κάθε σκύλο υπήρχε λεπτομερέστατος ιατρικός φάκελος σχεδόν 20 σελίδων και τα ζώα είχαν τσιπαριστεί, εμβολιαστεί και στειρωθεί.

Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν, για τον κ. Μελιάδη και τον δικηγόρο του μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια και τρεις αναβολές της υπόθεσης, καθώς αποδείχθηκε ότι έκανε σημαντικές ενέργειες για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων του Αγρινίου.

Πηγή : agriniopress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το