Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
Μοιραστείτε το

Φιλοζωϊκή Πανοράματος

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη!

Δήμος που νοίαζεται για τα αδέσποτα και προσπαθεί να έχει σε ισχύ οικονομικό πρόγραμμα για τη διαχείριση των προβλημάτων των αδέσποτων φίλων μας, ενεργοποιώντας συμβάσεις με τουλάχιστον δυο κτηνιάτρους και δυο περισυλλογείς, από τρεις που υπάρχουν αδειοδοτημένοι στην περιοχή.

Η Φιλοζωική Πανοράματος και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία, εχουν καταφέρει αρκετά πράγματα μαζί. Στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες σε μια περιοχή που δυστυχώς καθημερινά εγκαταλείπονται νέα ζωάκια!

Δεν ήταν πάντα έτσι… δώσαμε μάχες και ήμασταν απέναντι σε όποιον υπεύθυνο κορόιδευε, παρά τη θετική βούληση του Δημάρχου!!

Βιώνουμε όμως μια ευχάριστη αλλαγή.

Ο Αντιδήμαρχος που ανέλαβε μετά τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, από την πρώτη στιγμή έδειξε το “νοιάζομαι” αφού μόλις από τον πρώτο μήνα των καθηκόντων του αποδεχόμενος πρόσκληση μας, αφιέρωσε χρόνο και ακολούθησε τα μέλη μας, για πολλές ώρες, βιώνοντας από κοντά μια μέρα καθημερινότητας της Φιλοζωικής Πανοράματος, ώστε να κατανοήσει βαθύτερα τα προβλήματα που υπάρχουν στον δρόμο!

Όλοι εσείς φίλοι, που βρίσκεστε εκεί έξω και μας ακολουθείτε στον δρόμο και στα social media, γνωρίζετε τον αθόρυβο αγώνα μας για να ταίσουμε, καθημερινά, μεγάλο αριθμό αδέσποτων φίλων, ώστε να κοινωνικοποιήσουμε όσους περισσότερους αντέχουμε και να τους έχουμε κοντά μας, διαθέσιμους, να χωθούν στην αγκαλιά σας, μόλις αποφασίσετε για μια υιοθεσία.

Όλοι εμείς οι φιλόζωοι διακατεχόμαστε από ιδιαίτερα συναισθήματα και εκφράζουμε μαχητικά την ανησυχία μας, αν κάτι πάει στραβά, είναι δίκαιο όμως, όπως καυτηριάζουμε και διεκδικούμε μαχητικά και γινόμαστε σκληροί στα προβλήματα, έτσι να λέμε και ένα μπράβο σε αυτούς που νοιάζονται, όταν νοιάζονται!

Δεν χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν.

Τα μέλη της Φιλοζωικής Πανοράματος είναι ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, η νομοθεσία ελλειπής και κάποιες φορές δυστυχώς οι καταστάσεις μας ξεπερνούν!

Δεν απογοητευόμαστε όμως, τα αδέσποτα είναι εκεί έξω, στον δρόμο, κάθε στιγμή, με κάθε καιρό, εκτεθειμένα σε κινδύνους.

Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας, εσάς, τους φίλους σας, τους γνωστούς σας, για να καταφέρουμε να κάνουμε όσα πιο πολλά ζευγάρια μάτια, από τα αγαπημένα μας αδέσποτα, να μας κοιτάζουν με ευγνωμοσύνη από το νέο τους σπίτι!

Ο πρόεδρος
Μιχαήλ Μήτρου

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το