Μοιραστείτε το

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τούς Δημάρχους Θερμαϊκού, Θέρμης και Καλαμαριάς καθώς και τούς συναδέρφους εκπρόσωπους των δήμων τούς, πού με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τούς και με εξέλεξαν ομόφωνα Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ.- με την επωνυμία, ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ.

Στόχος μού είναι να αλλάξω τη γενικότερη λειτουργία και εικόνα του Συνδέσμου, να έρθω σε επαφή με τα φιλοζωικά σωματεία, συλλόγους και μεμονωμένους φιλόζωους και με γνώμονα την αγάπη όλων μας για τα ζωάκια καθώς και την συναίσθηση ευθύνης πού έχουμε απέναντι σε αυτά αλλά και προς τον συνάνθρωπο μας να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επίσης βασικός στόχος και όραμα μού είναι η δημιουργία του καταφύγειου των 33 στρεμμάτων στον Άγιο Αντώνιο πού θα λύσει σε μεγάλο ποσοστό το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.

Είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για άλλη μια φορά από καρδιάς για την αποδοχή που δείχνετε στο πρόσωπο μού, θα ανταποκριθώ στην Εμπιστοσύνη σάς!!!

Αντωνης Ζαβερκος

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το