Μοιραστείτε το

Τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν στην Πλατεία Δικαστηρίων είναι ακίνδυνα, πολύ κοινωνικά, στειρωμένα και εμβολιασμένα από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Να μην έχουν καμία ανησυχία για τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Δικαστηρίων παρακινεί τους γονείς που θα διασκεδάσουν εκεί με τα παιδιά τους ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Μέσω ενημέρωσης από το Γραφείο Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων του δήμου Θεσσαλονίκης, γνωστοποιείται πως τα σκυλιά που ζουν χρόνια εκεί είναι ακίνδυνα, πολύ κοινωνικά, στειρωμένα και εμβολιασμένα από τον δήμο, ο οποίος φροντίζει για την υγεία τους και τον τακτικό επανεμβολιασμό τους. Δεν πρόκειται να ενοχλήσουν κανέναν εάν δεν ενοχληθούν, ενώ παράλληλα υπάρχει η παράκληση όσοι επισκεφτούν το πάρκο να μην ταΐζουν ωμό κρέας τα αδέσποτα.

«Επίσης παρακαλούμε τους κηδεμόνες σκύλων που βγάζουν τα ζώα τους βόλτα, να τα έχουν δεμένα πάντα με οδηγό, γιατί πραγματοποιούνται έλεγχοι», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: voria.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το