Μοιραστείτε το

Ούτε ένα αιολικό έργο υπό κατασκευή στη Γερμανία, ψάχνει αγορές σε άλλες χώρες η RWE.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσιεύεται από το energypress που αφορά στα Αιολικά Πάρκα που… σαρώνουν τα βουνά της Ελλάδας και όπως είναι γνωστό έχουν προκαλέσει πάμπολλες αντιδράσεις…

Το ρεπορτάζ μας πηγαίνει στη Γερμανία όπου αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ούτε ένα αιολικό έργο υπο κατασκευή!!! Ο λόγος έχει να κάνει με την αδειοδοτική διαδικασία αλλά και τις τοπικές αντιδράσεις που όλο μεγαλώνουν. Αυτό οδηγεί την RWE σε άλλες… αγορές!!!

Μια απ’ αυτές είναι η Ελλάδα φυσικά και μάλιστα με πρόσφατες εξελίξεις απλοποίησης των αδειοδοτήσεων από το υπουργείο Ανάπτυξης!!!

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις της διευθύνουσας συμβούλου της RWE Ανια – Ισαμπέλ Ντότσερναθ στην Die Welt για το ζήτημα:

“Σε ένα τέτοιο περιβάλλον που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Γερμανία αναζητούμε ολοένα και περισσότερο επιλογές σε άλλες χώρες”.

Σκέφτεστε ό,τι σκεφτόμαστε;

Θ.Κ.

Πηγή : neosagon.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το