Αστυνομικοί προσέφεραν τρόφιμα στο Χαμόγελο του παιδιού
Μοιραστείτε το

Αστυνομικοί προσέφεραν τρόφιμα στο Χαμόγελο του παιδιού και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου

Σε μία ακόμη σημαντική κίνηση αλληλεγγύης προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών του παραρτήματος Ακαρνανίας, οι οποίοι βρέθηκαν στο Χαμόγελο του παιδιού και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου και προσέφεραν τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του 4ου Φιλανθρωπικού τουρνουά μπάσκετ Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών:

“Παραδόθηκαν σήμερα τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του 4ου Φιλανθρωπικού τουρνουά μπάσκετ Αγρινίου, στο Χαμόγελο του παιδιού και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου. Tα έσοδα των εισιτηρίων διατέθηκαν για την αγορά τροφίμων και μαζί με τις προσφορές των επιχειρήσεων που αποτελούσαν τους χορηγούς της εκδήλωσης, η αξία των τροφίμων που αποδόθηκαν στους παραπάνω φορείς, άγγιξε περίπου τις 4.000 ευρώ.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Τον Δήμο Αγρινίου, τον Σύνδεσμο Βετεράνων Μπάσκετ Αγρινίου, την ομάδα μπάσκετ των Βετεράνων του Ολυμπιακού, τους χορηγούς μας και όλους τους συμπολίτες μας που αγόρασαν εισιτήρια για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού του τουρνουά.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι για μας ύψιστο καθήκον και πιστεύουμε ότι είναι ο μόνος δρόμος να διαβούμε την δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο μεράκι στον δρόμο αυτό. Το ραντεβού της προσφοράς ανανεώθηκε για του χρόνου με το 5ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ.

«SERVO PER AMICEKO»
«ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Πηγή : agriniopress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το