Μοιραστείτε το

Μια γυναίκα από το Rustington έχει αναγνωριστεί από την Ένωση Συγγραφέων Σκύλων της Αμερικής για το γεμάτο ζωντάνια βιβλίο της για ένα ελληνικό σκύλο δρόμου που διέσωσε.

Ο Ούζο ο Έλληνας, που γράφτηκε από τη Λίζα Έντουαρντς από την άποψη του σκύλου, είναι φιναλίστ στην κατηγορία διάσωσης ή υιοθεσίας του ετήσιου διαγωνισμού γραφής του συλλόγου.

Η Λίζα δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε λάβει αυτή την υποψηφιότητα και αν και δεν θα ταξιδέψουμε στην Αμερική για να παρακολουθήσουμε την τελετή απονομής των βραβείων, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.”

Έχει αποσταλεί πιστοποιητικό υποψηφιότητας στη Λίζα και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε συμπόσιο στις 9 Φεβρουαρίου.

Στην Λίζα είχε προσφερθεί μια εκδοτική συμφωνία από μια αμερικανική εταιρεία μετά τη συγγραφή ενός δημοφιλούς ιστολογίου ενός έτους, με εβδομαδιαίες ενημερώσεις ημερολογίου από την άποψη του σκυλιού.

Είπε: “Όλα τα κέρδη από το βιβλίο θα πάμε πίσω στην φιλανθρωπική οργάνωση στην Ελλάδα που διέσωσε τον Ούζο ,όταν βρέθηκε εγκαταλελειμένος και σε πολύ κακή κατάσταση, αφού χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Είναι τώρα ένα γελοίο αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας. ”

Ο Ούζο διασώθηκε ως νεαρό κουτάβι στην Καρδίτσα, αφού τραυματίστηκε σοβαρά και ζούσε με τρομερό πόνο για μέρες. Το πόδι του έπρεπε να ακρωτηριαστεί και ο Ούζο πέρασε περίπου δύο χρόνια σε ένα καταφύγιο σκυλιών, μέχρι την υιοθέτησή του.

Το βιβλίο δεν επικεντρώνεται στη διάσωση και το παρελθόν του Ούζου, αλλά μιλάει για τα μαθήματα που έμαθε όταν σώθηκε, οδηγώντας τον σε μια νέα ζωή ως αγαπημένο σκύλο σπιτιού.

Συγχαρητήρια στην Διασώζω – Φιλοζωϊκό Σωματείο Καρδίτσας

Πηγή : .littlehamptongazette.co.uk


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το