“Πάρκαραν” τους μπλε κάδους σε χώρο για ΑμεΑ!
Μοιραστείτε το

Αγρίνιο: “Πάρκαραν” τους μπλε κάδους σε χώρο για ΑμεΑ!

Το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο στην οδό Αναστασιάδη στο Αγρίνιο το έχουμε αναδείξει ξανά όταν τα σκουπίδια σχημάτιζαν έναν μικρό λόφο. Φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκει τρόπο το συγκεκριμένο σημείο να παραμένει στην επικαιρότητα των συμπολιτών μας.

Κάμποσες αναρτήσεις στα social media από χθες, ανάμεσά τους και ενός ΑμεΑ συμπολίτη μας, καταδεικνύουν ότι η λύση που δόθηκε για τα χαρτιά και τα ανακυκλώσιμα είδη ήταν μάλλον «στο πόδι».
Κι αυτό γιατί μπήκαν, μεν, τρεις μπλε κάδοι για να εξυπηρετηθούν τα καταστήματα γύρω αλλά μπήκαν σε χώρο στάθμευσης για ΑμεΑ!
Είναι χαρακτηριστική η δηκτική παρατήρηση γνωστού Αγρινίου που λέει « δήμαρχε Αγρινίου, τον Δήμο Αγρινίου ποιός θα τον γράψει για το παράνομο παρκάρισμα των κάδων απορριμμάτων στο χώρο των ΑΜΕΑ;».

Καλή ερώτηση και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και πολύ εύκολη η απάντηση. Η δημοτική Αστυνομία το πρωί και η κανονική Αστυνομία τις άλλες ώρες. Η κλήση είναι κλήση, όποιος κι αν ευθύνεται…

Πηγή : amea-care.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το