Πιτ μπουλ έπνιξε κανίς στη Λάρισα
Μοιραστείτε το

Πιτ μπουλ έπνιξε κανίς στη Λάρισα – Σκηνές αλλοφροσύνης, παπάς με γειτόνισσες στο τμήμα

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΛΛΗΛΟΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας κατέληξε η αντιπαράθεση φιλόζωων και γειτόνων που αλληλομηνύθηκαν μετά από λογομαχία για να συλληφθούν τελικά.

Αφορμή της αντιπαράθεσης που θα λάβει πλέον τη δικαστική οδό – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – αποτέλεσε η θανάτωση ενός δεσποζόμενου σκύλου ράτσας, κανίς γκριφόν από τον δεσποζόμενο επίσης σκύλο του γείτονα, ράτσας πίτμπουλ.

Όλα συνέβησαν στις 12.30 προχθές το μεσημέρι στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης όταν – σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. ο 61χρονος ιερέας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, ράτσας κανίς.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., το πίτμπουλ της 42χρονης γειτόνισσας του ιερέα, παρότι δεσποζόμενο, άγνωστο πώς, λύθηκε και βρέθηκε στον δρόμο. Κατά άλλους άρχισε τα παιχνίδια με το κανίς κατά τρίτους επιτέθηκε στο κανίς του ιερέα με αποτέλεσμα δαγκώνοντάς το, να το πνίξει.

Για το συμβάν κλήθηκαν αστυνομικοί που με αφορμή και την αυτεπάγγελτη δίωξη για το αδίκημα της θανάτωσης ζώου από το δεσποζόμενο ζώο, προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας τη 42χρονη ιδιοκτήτρια του πιτμπουλ.

Στο Τμήμα κατέφυγαν επίσης ο 67χρονος πατέρας της, ο 61χρονος ιερέας και η 57χρονη σύζυγός του ως ιδιοκτήτες του σκύλου που θανατώθηκε, αλλά και δύο γειτόνισσες, ηλικίας 28 και 35 ετών που φαίνεται πως υπήρξαν μάρτυρες της θανάτωσης του ζώου.

Σε ό,τι αφορά στο ποινικό μέρος, η υπόθεση θα τελείωνε με την άσκηση δίωξης σε βάρος της 42χρονης ιδιοκτήτριας του πίτμπουλ καθώς ευθύνεται για τις συνθήκες φύλαξης του σκύλου που έπνιξε το κανίς.

Ωστόσο προσέλαβε άλλες διαστάσεις όταν κουβέντα στην κουβέντα, ιδιοκτήτες των σκύλων και γείτονες αντιπαρατέθηκαν φραστικά, ο ένας μήνυσε τον άλλο και αφού αλληλομηνύθηκαν, ακολούθησαν συλλήψεις όπως ήταν φυσικό και επόμενο, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και των απειλών.

Μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων, η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ, ο πατέρας της όπως και οι δύο γειτόνισσες, ενώ στο πλαίσιο του Αυτοφώρου αναζητούνταν χθες, ο παπάς και η παπαδιά οι οποίοι μηνύθηκαν από τον γείτονα, ενώ είχαν φύγει από το Αστυνομικό Τμήμα. Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι κατά τα προβλεπόμενα μετά από εισαγγελική εντολή, ενώ η αντιπαράθεση των φιλόζωων γειτόνων, ενδεχομένως θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το