Πιτσαρία προωθεί τις υιοθεσίες ζώων πάνω στα κουτιά της!
Μοιραστείτε το

Οι οργανώσεις διάσωσης ζώων συχνά πρέπει να γίνουν δημιουργικοί για να βοηθήσουν τις γάτες και τα σκυλιά να βρουν τα σπίτια τους. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι να συνεργαστείτε με τα τοπικά καταφύγια.

Αυτό ακριβώς έκανε το Niagara SPCA και πέτυχε εκπληκτικά αποτελέσματα. Το καταφύγιο που βρίσκεται στο Niagara Falls της Νέας Υόρκης έγινε πρόσφατα viral αφού συνεργάστηκε με το franchise Just Pizza & Wing Co. στο Amherst σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τα σκυλιά να υιοθετηθούν. Η ιδέα που σκέφτηκαν μαζί είναι απολύτως λαμπρή. Αποφάσισαν να τοποθετήσουν φυλλάδια σε κουτιά πίτσας, τα οποία διαθέτουν φωτογραφίες από σκυλιά που αναζητούν νέους ιδιοκτήτες.

Η εκστρατεία αποδείχθηκε επιτυχής. Όχι μόνο οι πελάτες έβλεπαν τα αξιολάτρευτα κουτάβια στα κουτιά πίτσας, αλλά τα υιοθετήσιμα κατοικίδια ζώα προσέλκυαν επίσης την προσοχή πολλών πιθανών ιδιοκτητών.

Το κατάστημα πίτσας γιορτάζει το νέο ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων προσφέροντας ένα κουπόνι δώρου 50 δολαρίων σε εκείνους που υιοθετούν σκυλιά που εμφανίζονται στα κουτιά τους.

Η λαμπρή ιδέα για την εκστρατεία ήρθε στη ζωή αφού ο ιδιοκτήτης του franchise της Just Pizza & Wing Co., Mary Alloy, ξεκίνησε τον εθελοντισμό στο Niagara SPCA.

Μετά τον επικεφαλής της εκδήλωσης του καταλύματος, η Kimberly LaRussa είπε ότι σκέφτηκε την τοποθέτηση φωτογραφιών των ζώων σε κουτιά πίτσας και το Alloy ήταν πολύ ενθουσιασμένο και δούλεψαν για να συμβεί αυτό.

Η εκστρατεία έγινε γρήγορα viral και τόσο το καταφύγιο όσο και το κατάστημα πίτσας εγκωμιάστηκαν για την εφευρετικότητα τους.

Την πρώτη ημέρα μετά την κυκλοφορία του, το πρώτο κουτάβι υιοθετήθηκε από μια αγαπημένη οικογένεια. Ας ελπίσουμε ότι και οι άλλοι θα είναι τόσο τυχεροί όσο αυτός!

Πηγή : petsworld.gr

Η πιτσαρία “JUST PIZZA & Wing Co” της Νέας Υόρκης αποφάσισε να προωθήσει τις υιοθεσίες ζώων μέσω αυτού του πρωτότυπου τρόπου, δείχνοντας στους πελάτες της ότι δεν πρέπει να αγαπάς μόνο τις πίτσες αλλά και τα αδέσποτα ζώα.

Έτσι κάποιος μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της πείνας του, αλλά να προσφέρει και πίσω στην κοινότητα όπου ζει.

Και το καλύτερο είναι ότι δεν μένει μόνο στην προώθηση μέσω των κουτιών αλλά δίνει και κουπόνι 50 δολλαρίων για το μαγαζί της σε όποιον προχωρήσει στην υιοθεσία κάποιου ζώου.

Η ιδέα ήρθε στην ιδιοκτήτρια της πιτσαρίας, όταν τα τρία παιδιά της ξεκίνησαν ως εθελοντές σε μία τοπική οργάνωση κατά της κακοποίησης των ζώων, με αποτέλεσμα η μητέρα τους να επικοινωνήσει με την υπεύθυνη της οργάνωσης και να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση της πρότασης της.

Οι πελάτες ενθουσιάστηκαν αμέσως με τα κουτιά που λάμβαναν τις παραγγελίες τους, σε τέτοιο βαθμό που την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας των κουτιών, υιοθετήθηκε ο Λάρι, ένα σκυλάκι έξι μηνών που έψαχνε σπίτι και η φωτογραφία του κοσμούσε τα κουτιά πίτσας.

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της πιτσαρίας, πολλοί θέλουν πλέον να παραγγείλουν μόνο για να λάβουν κάποια φωτογραφία από ένα ζωάκι ενώ τους έχουν πλησιάσει και άλλες πιτσαρίες ώστε να εφαρμόσουν και αυτές την προώθηση είτε μέσω των κουτιών είτε μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων μαζί με τις παραγγελίες τους.

Ήδη η πιτσαρία έχει χρησιμοποιήσει 500 κουτιά πίτσας τις πρώτες μέρες της ενέργειας, αριθμό που πλησιάζει τον μέσο όρο των 600-800 κουτιών που χρησιμοποιούν μέσα σε μία ολόκληρη εβδομάδα συνήθως.

Επίσης εκτύπωσαν υπέροχα μπλουζάκια με σκύλους και όλα τα χρήματά που μαζεύουν απ’ αυτά τα μοιράζουν σε καταφύγια ζώων.

Ας κρατήσουμε, λοιπόν, ότι αρκεί κάποιος να θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει και ο τρόπος είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί και ας ελπίσουμε να υπάρξουν όσες περισσότερο γίνεται τέτοιες ενέργειες προσφοράς στην κοινωνία.

Πηγή : irafina.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το