Μοιραστείτε το

Αστυνομικοί έσωσαν σκυλίτσα που ήταν δεμένη με αλυσίδα και με σημάδια κακοποίησης στα ναυπηγεία Ελευσίνας

Την περιέθαλψε ο κτηνίατρος Θεόδωρος Καναβός

Ως μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτό συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου δυο αστυνομικοί του ΑΤ. Ελευσίνας έσωσαν μια κακοποιημένη σκυλίτσα που συνάντησαν τυχαία.

Η σκυλίτσα ήταν δεμένη με αλυσίδα στο λαιμό και με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης στα ναυπηγεία της Ελευσίνας, στην Παλαιά Εθνική Οδό. Ένα περιπολικό του ΑΤ. Ελευσίνας με δυο αστυνομικούς μέσα περνούσε τυχαία από το σημείο. Οι αστυνομικοί είδαν τη σκυλίτσα και χωρίς να το σκεφτούν, την πήραν από εκεί και την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν κάποιους αρμόδιους για να τη βοηθήσουν. Αλλά δεν βρήκαν. Επικοινώνησαν στη συνέχεια με τον κτηνίατρο Θεόδωρο Καναβό, ο οποίος δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να περιθάλψει τη σκυλίτσα και τακτοποιήσει το τραύμα της. Το ζωάκι αυτή τη στιγμή αναρρώνει.

Και επειδή είχε άστρο φωτεινό, την έβγαλαν Αστέρω. Η Αστέρω θα εμβολιαστεί, θα στειρωθεί και μετά θα βρει ένα σπίτι που θα την αγαπάει και θα τη φροντίζει. Να σημειώσουμε ότι τα έξοδα θα καλυφθούν από το Κτηνιατρείο Ελευσίνας & Κτηνιατρικό Γραφείο Παραγωγικών Ζώων του Θεόδωρου Καναβού.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε μπράβο τόσο στους δυο αστυνομικούς όσο και στον κτηνίατρο.

Πηγή : petpet.news


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το