Μοιραστείτε το

ΕΠΕΙΓΟΝ !!! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο καταφύγιο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, στην Περαία της Θεσσαλονίκης

Ένα κολαστήριο με κοκαλιασμένα από την ασιτία και άρρωστα ζώα

11 Οκτωβριου 2019

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ιδιωτικό καταφύγιο-κολαστήριο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, του Τζίμη Σαμαρά, στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο οποίο τα ζώα αργοπεθαίνουν άρρωστα και υποσιτισμένα πρόκειται να κάνει το σωματείο “Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων” καλώντας όλον τον κόσμο να συμμετέχει.

Η συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με προσυγκέντρωση στο Discount Markt πριν την Περαία Θεσσαλονίκης και 50 μέτρα από το κολαστήριο Σαμαρά.

Δείτε την ανακοίνωση του σωματείου:

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι το φιλοζωικό μας σωματείο “Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων” σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να βροντοφωνάξουμε στον χώρο που αργοπεθαίνουν τα ζώα, στο χώρο του Σαμαρά στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς 15 ημέρες μετά τις μηνύσεις και την ακρόαση του σωματείου μας από την εισαγγελέα ζώων Θεσσαλονίκης, ώστε να δωθεί εισαγγελική παραγγελία για να εισέλθουν οι αρμόδιες αρχές στον χώρο για κακοποίηση, δεν υπήρξε εξέλιξη.

Τα ζώα ζουν μέσα στα κόπρανα, χωρίς φάρμακα, χωρίς τροφή, χωρίς νερό. Μάνες σε εγκυμοσύνη, χιλιάδες ποντίκια και κανείς δεν κινήθηκε ακόμη.

Σημείο προσυγκέντρωσης το Discount Markt πριν την Περαία Θεσσαλονίκης και πενήντα μέτρα από το κολαστήριο Σαμαρά στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου (μεθαύριο).

Παρακαλούμε να επανακοινοποιήσετε την παρούσα κοινοποίηση ώστε να είμαστε όσοι περισσότεροι εκεί για να δοθεί λύση.

ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ να μαζευτούμε όλοι και να γίνουμε η φωνή τους.

Νεότερη εξέλιξη : σήμερα 11-10-2019, η έγγυος μητέρα που ΑΡΝΗΘΗΚΕ ο Σαμαράς να την δώσει στον δήμο Θέρμης για στείρωση γέννησε και τα μωρά της είναι μέσα στα κόπρανα των άλλων ζώων και σύντομα θα πεθάνουν από Μόρβα.

Πηγή : petpet.news


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το