Πτολεμαΐδα: Αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν και δάγκωσαν 16χρονο μαθητή
Μοιραστείτε το

Δεν σταματούν, δυστυχώς, τα περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Όπως κατήγγειλε στον «Π» ο πατέρας ενός 16χρονου μαθητή, νέο συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε σημείο κοντά στο υδραγωγείο της πόλης.

Ο μαθητής ενώ ήταν στο ποδήλατό του και πήγαινε στο σχολείο, του επιτέθηκαν πέντε μεγάλοι αδέσποτοι σκύλοι, με έναν να τον δαγκώνει δύο φορές στο πόδι.

Το παιδί, που τρομοκρατήθηκε από την επίθεση, ήταν τυχερό που στο σημείο υπήρξαν δύο ενήλικες, που κατάφεραν και έδιωξαν τα σκυλιά, τονίζει ο πατέρας καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Να σημειωθεί πως ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πατέρας του τονίζει στον «Π» πως θα ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, προχωρώντας σε μηνύσεις για το συμβάν, καθώς λέει πως θα μπορούσε να υπάρξει πολύ χειρότερη έκβαση.

Πηγή : e-ptolemeos.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το