Μοιραστείτε το

Ο Δήμος Αθηναίων σήμερα Χριστούγεννα πήρε και περιέθαλψε σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο στα σχολεία της Γκράβας

Το ζώο φιλοξενείται και ψάχνει σπίτι

Για το Δήμο Αθηναίων τα έχουμε ξαναπεί. Κάνει πράγματα για τα αδέσποτα που δεν κάνει κανείς άλλος δήμος. Και που δεν έκανε ποτέ κάποιος δήμαρχος στην Αθήνα στο παρελθόν. Ο τέως δήμαρχος, για παράδειγμα, Γιώργος Καμίνης, ήταν σε αυτό το θέμα εντελώς αδιάφορος.

Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν ψήφισαν τη σημερινή δημοτική αρχή συμφωνούν σε ένα, ότι έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα, από ανθρώπους πραγματικά φιλόζωους που θέλουν να κάνουν πράγματα για τα ζώα. Άλλωστε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για τα ζώα του Δήμου, η Σεραφίνα Αβραμίδου, είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση.

Χτες παραμονή Χριστουγέννων κάποιος “καλός” άνθρωπος έδεσε και παράτησε στη μοίρα του ένα σκυλάκι στα σχολεία της Γκράβας στα Πατήσια.

Ειδοποιήθηκε ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος σήμερα, Χριστούγεννα, πήγε εκεί και πήρε το ζώο για περίθαλψη και φιλοξενία. Ο σκύλος ήταν αρκετά φοβικός, κάτι που ήταν εντελώς φυσιολογικό μετά την εγκατάλειψη. Ο Κυριάκος Φυλακτόπουλος από την Αστική Πανίδα, εκπαιδευμένος και πολύ έμπειρος, κατάφερε να τον πλησιάσει και να τον πάρει από εκεί.

Ο Κρις, όπως ονομάστηκε ο σκύλος, είναι 12 κιλά και ήδη φιλοξενείται στο σπίτι του Κυριάκου μέχρι να βρει ένα σπίτι που θα τον αγαπήσει.

Πηγή : petpet.news


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το