Λαύριο: Αναστατωμένοι οι κάτοικοι με τα αδέσποτα
Μοιραστείτε το

Λαύριο: Αναστατωμένοι οι κάτοικοι με τα αδέσποτα-Τι κάνει ο Δήμος

Ανησυχία είχε προκαλέσει πριν αρκετό διάστημα στους κατοίκους του Λαυρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καβοδοκανου, η εμφάνιση αδέσποτων σκυλιών, που σύμφωνα με ανάρτηση κατοίκου της περιοχής έχουν κατασπαραξει 2 κατοικίδια σκυλιά. Σύμφωνα με την ανάρτηση τα σκυλιά έχουν δημιουργήσει αγέλη και μπαίνουν συχνά στην παιδική χαρά όπου βρίσκονται μικρά παιδιά. Οι κάτοικοι της περιοχής όπως είναι λογικό περιμένουν να μεριμνήσει για το ζήτημα ο Δήμος. Το aftodioikisi.gr ζήτησε να μάθει την θέση του Δήμου για το συγκεκριμένο θέμα αλλά ακόμα δεν έχει λάβει κάποια απάντηση για το τι σκοπεύει να κάνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει τότε ο κάτοικος της περιοχής αναφέρει τα εξής:

«Επικίνδυνα αδέσποτα κυκλοφορούν στην περιοχή του Καβοδοκανου. Μέσα σε μια βδομάδα έχουν κατασπαραξει 2 κατοικίδια σκυλιά… Απόψε ήταν το δεύτερο. Το πρώτο δεν τα κατάφερε. Μπαινοβγαινουν στην παιδική χαρά. Έχουν κάνει αγέλη και είναι επιθετικά. Αύριο μπορεί να είναι τα παιδιά μας… Κάντε κάτι ΤΩΡΑ»

Πηγή : aftodioikisi.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το