Μοιραστείτε το

Έλλειψη αίματος στο «Αχιλλοπούλειο» – Έκκληση από την Αλληλεγγύη για συμμετοχή στις αιμοδοσίες

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» απευθύνει έκκληση σε όλους τους εθελοντές που δεν έχουν αιμοδοτήσει το τελευταίο τρίμηνο, αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να συμμετάσχει στις αιμοδοσίες που οργανώσει γιατί οι ανάγκες αίματος δεν σταματούν, τα ατυχήματα αυξάνονται, οι χρόνιοι πολυμεταγγιζόμενοι θέλουν αίμα κάθε μήνα και στο νοσοκομείο δεν υπάρχει αίμα για τα χειρουργεία που έχουν οριστεί.

Η πρώτη αιμοδοσία της Αλληλεγγύης για την νέα χρονιά θα γίνει τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, από 9.00 μέχρι 13.00, στον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία).

Πηγή : e-thessalia.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το