Επιθέσεις από αδέσποτα στην Κουρούτα!
Μοιραστείτε το

Για επανειλημμένες «επιθέσεις» από αδέσποτα σκυλιά, μιλά η επιστολή της διοίκησης του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κουρούτας «Άγιος Αθανάσιος», η οποία απεστάλη στην Εισαγγελία Αμαλιάδας και στον δήμο Ήλιδας.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στον οικισμό Κουρούτας για τις «επιθέσεις» από αδέσποτα σκυλιά, τα οποία επιτίθενται στους κατοίκους της περιοχής και σε παιδιά.

Η διοίκηση του συλλόγου μιλά για συγκεκριμένους τραυματισμούς και περιστατικά, κάποια εκ των οποίων χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη.

«Οι ξενοδοχειακές μονάδες, τα καταστήματα και οι κάτοικοι του οικισμού που βρίσκονται στην Κουρούτα, έχουν εξοργιστεί, ζώντας με τον φόβο και την αγωνία πιθανής επίθεσης από την αγέλη αδέσποτων.

Ιδιαίτερα τα βράδια, είναι αδιανόητο να κυκλοφορεί κανείς στον οικισμό της Κουρούτας. Βεβαίως, τα αδέσποτα όλοι τα αγαπάμε, αλλά φροντίζουμε να τα έχουμε σπίτια μας.

Από εδώ και πέρα, για οτιδήποτε συμβεί ο κάθε υπεύθυνος θα είναι υπόλογος απέναντι στον νόμο. Παρακαλούμε άμεσα για τις ενέργειες σας», αναφέρει η επιστολή.

Πηγή : patrisnews.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το