Αλλεπάλληλα κρούσματα θανάτωσης αδέσποτων στα Τρίκαλα
Μοιραστείτε το

Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα θανάτωσης αδέσποτων στα Τρίκαλα τις τελευταίες μέρες. Μετά από το περιστατικό με τη μαζική θανάτωση γατιών που πήρε διαστάσεις ανά το πανελλήνιο, σήμερα σημειώθηκαν πολλαπλές θανατώσεις αδέσποτων σκυλιών. Ειδικότερα νωρίς το πρωί βρέθηκαν θανατωμένα 2 σκυλάκια κι ένα ακόμη ημιθανές, ενώ λίγες ώρες αργότερα άλλο 1 σκυλί βρέθηκε νεκρό στην περιοχή της Αγίας Μονής.

Η αγανάκτηση των φιλόζωων είναι μεγάλη. Τα μέλη της ομάδας Dog Defenders αναφέρουν σχετικά με το πρώτο περιστατικό: Δύο μωρά νεκρά στον δρόμο και ένα ακόμα που μεταφέρθηκε από φιλοζωη σε κτηνίατρο να χαροπαλευει. Το μόνο που έκαναν κάποιοι ήταν να πετάξουν τα άψυχα κορμακια τους σε ένα χωράφι για να μην ενοχλούν. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ! Αιτία θανάτου θα βγει από το πόρισμα της κτηνιατρικής υπηρεσίας Τρικάλων. Γιατί πέρα από τους «Δικαστές» υπάρχει μια κίνηση που οι περισσότεροι την αποφεύγουν. Η κίνηση της καταγγελίας ! Από μέλος της ομάδας κινήθηκε όλη η νόμιμη διαδικασία. Ευχαριστούμε το Α.Τ. Τρικάλων που για άλλη μια φορά με συνέπεια κι ευαισθησία ανταποκρίθηκε άμεσα και κινήθηκε όπως προβλέπει ο νόμος !

Ενώ σε νεότερη ανακοίνωσή τους το απόγευμα μετά και το νέο περιστατικό αναφέρουν:

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ.

ΑΓ. ΜΟΝΗ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τέσσερα αδέσποτα κουταβάκια έγιναν στόχος..

Το αποτέλεσμα; Ενα να παλεύει για τη ζωή του στο κτηνιατρείο, δύο που περισυνελέγησαν νεκρά σήμερα το πρωί και ένα ακόμα που περισυνελέγη νεκρό πριν από λίγη ώρα.

Το «χαλασμένο τηλέφωνο» δούλεψε καλά! Υπήρξε αναφορά για δέκα κουτάβια και μετά από έρευνα στην περιοχή ανακαλύψαμε πως ήταν πέντε. Εμείς είδαμε τέσσερα.

Όπως και να ‘χει κάποιος – κάποιοι έβαλαν στόχο να ξεκανουν αυτά τα μωράκια.

Έγινε​ και συμπληρωματική κατάθεση απο μέλος της ομάδας και είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων νεκροψίας νεκροτομής.

Για δεύτερη φορά σε λίγες ώρες οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Α.Τ. Τρικάλων και στους αξιωματικούς υπηρεσίας βάρδιας για την άμεση επέμβαση και το ανθρώπινο ενδιαφέρον που έδειξαν!

Dog Defenders Τρίκαλα

Πηγή : trikalaview.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το