Στα σκαριά η συνεργασία Φιλοζωικού Τρίπολης - Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Μοιραστείτε το

Σήμερα το μεσημέρι, μέλη του πολιτιστικού φιλοζωικού συλλόγου Τρίπολης συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κύριο Γεώργιο Καμπύλη προκειμένου να συζητηθούν θέματα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και ενδεχόμενης συνεργασίας του με τον Δήμο, δεδομένης της δυνατότητας από πλευράς του συλλόγου να βοηθήσει στο πρόγραμμα διαχείρισης.

Η πρώτη επαφή έγινε σε καλό κλίμα και αναμένουμε να εξετασθούν οι προτάσεις του συλλόγου που κατατέθηκαν προκειμένου να βοηθήσουμε στην ευζωία τόσο των αδέσποτων ζώων όσο και στην ασφάλεια των δημοτών.

Μια καλή αρχή ξεκίνησε με το Δήμο Τρίπολης ευελπιστούμε να συνεχιστεί και με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας καθώς το θέμα της αδέσποτης ζωής είναι ένα μείζων πρόβλημα για τους δήμους και απαιτεί όρεξη, χρόνο και βοήθεια για να επιλυθεί.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Πηγή : arcadiaportal.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το