Ο έλεγχος ιδιωτικών ζώων να επεκταθεί σε όλες τις περιοχές του Δήμου Κισσάμου
Μοιραστείτε το

H 5μελής επιτροπή για τα αδέσποτα του Δήμου Κισσάμου συνεδρίασε στο γραφείο του Διοικητή του Τμήματος Χρήστου Χατζή .

Αιτία, η συμβολή της αστυνομίας στον περιορισμό της εγκατάλειψης και της παθητικής κακοποίησης των ζώων εν γένει .

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το Α.Τ Κισσάμου προχωράει σε ελέγχους ιδιωτικών ζώων αλλά σήμερα τέθηκε στην συζήτηση η αναγκαιότητα ο έλεγχος να επεκταθεί σε όλες τις περιοχές-χωριά του μεγάλου αυτού Δήμου αυτεπάγγελτα και αιφνιδιαστικά και όχι μόνο στην πόλη του Καστελίου .

Επίσης συζητήθηκε η περίπτωση να γίνει μία επικαιροποιημένη παρουσίαση της ελληνικής νομοθεσίας για τα ζώα στο ένστολο προσωπικό του Τμήματος και αναμένουμε την απόφασή του .

Η 5μελής επιτροπή του Δήμου Κισσάμου με τον Αντιδήμαρχο Προέδρό της Γιάννη Κελαιδή κάνει πράξη αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι 5μελείς όλων των Δήμων της χώρας , που σε συντριπτικό ποσοστό ασχολούνται με “επιθετικά ” ζώα και μόνο .

Εχει προσδώσει στο περιεχόμενο της 5μελούς ένα πολύμορφο χαρακτήρα σχεδιάζοντας δράσεις στα σχολεία , δράσεις ενημερωτικές , άνοιγμα του Δήμου στους φιλόζωους δημότες του ώστε να φιλοξενούν ανήμπορα ζώα , κίνητρα , συνεργασία με την Αστυνομία και φυσικά πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων σκύλων και γατιών ή θεραπεία άρρωστων και τραυματισμένων .

Όπως κλείνει το δελτίο τύπου: “Ο δρόμος βέβαια είναι μακρύς και δύσκολος αλλά η πορεία του Δήμου σωστή και πολιτισμένη .
Ευχαριστούμε θερμά τον πάντα φιλόξενο και ανοικτό σε δράσεις της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Δήμο και τους φιλόζωους πολίτες Διοικητή του Α.Τ. Κισσάμου Χρήστο Χατζή “.

Πηγή : flashnews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το