Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ξεκινάει την σίτιση αδέσποτων ζώων
Μοιραστείτε το

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ξεκινάει την σίτιση αδέσποτων ζώων και ιδιαίτερα σε περιοχές που πλήττονται περισσότερα από τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού.

Τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν ταίστρες σε διάφορα σημεία της πόλης.

Με κλειστές τις επιχειρήσεις εστίασης και λόγω της περιορισμένης δραστηριότητας των εθελοντών οργανώνουμε με σωστή διαχείριση συντονισμένες προσπάθειες σίτισης.

Για τον σκοπό αυτό καλούμε τον φιλόζωο κόσμο της Θεσσαλονίκης να συμβάλει στην προσπάθειά μας για μια πρόχειρη χαρτογράφηση των περιοχών όπου αυτή την στιγμή τα ζώα δυσκολεύονται να βρουν τροφή.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, που ήδη φρόντιζαν αδέσποτα ζώα να έρθουν σε επαφή μαζί μας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να καλύψουμε τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, για την καλύτερη φροντίδα και προστασία των αδέσποτων φίλων μας.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αλλά δεν ξεχνάμε τα αγαπημένα μας αδέσποτα , μας χρειάζονται αυτήν την δύσκολη στιγμή ποιο πολύ από ποτέ.

Σε μία συντονισμένη προσπάθεια, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε.

Μπορείτε να απευθύνεστε στον συνεργάτη του Δήμου που έχει αναλάβει την οργάνωση και τις διαδικασίες σίτισης αδέσποτων ζωών κύριο Αριστοτέλη Καρκαμάνη στα τηλέφωνα 6943235124 cu και 6980897896 wu και στο email ariskarkas4@gmail.com

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Να αναφέρετε ακριβή διεύθυνση, αριθμό ζώων (περίπου) και ένα πρόσωπο αναφοράς (με τηλέφωνο επικοινωνίας) που να γνωρίζει την συγκεκριμένη αποικία.

Μαρία Αρβανιτίδου – Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δ. Θεσσαλονίκης

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το