Απαγορεύουν στον κόσμο να ταΐζει σκελετωμένα αδέσποτα σκυλιά
Μοιραστείτε το

Τι καταγγέλλει μέλος φιλοζωικού συλλόγου του Αμύνταιου

Φιλοζωικός σύλλογος καταγγέλλει ότι το κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης στο Αμύνταιο απαγορεύει τη σίτιση σκελετωμένων σκύλων.

Μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμύνταιου «Η Αγκαλιά» καταγγέλλει μέσω Facebook ότι το κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης στο Αμύνταιο Φλώρινας απαγορεύει τη σίτιση αδέσποτων σκελετωμένων σκύλων.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Ελισάβετ Πεσεξίδου, δείχνει πόσο σκελετωμένα είναι τα αδέσποτα και καταγγέλλει:

«Το Κ.Ε.Φ.Ι.Α.Π (κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης) βρίσκεται 3χλμ έξω από το Αμύνταιο, σε μια έκταση δεκάδων στρεμμάτων. Κατόπιν ενημέρωσης που είχα, ότι δύο πολύ αδύνατα,μάλλον κυνηγετικά, σκυλιά βρίσκονται εκεί, πήγα χθες να τα βρω. Δύο κούταβοι, ημίαιμα κυνηγετικά, φοβισμένοι, θεονήστικοι,και μέσα στην τρελλή χαρά μόλις τα φώναξα και τα χάιδεψα.Όταν δε τους έριξα κροκέτες, κόντεψαν να πνιγούν, κατεβάζοντάς τες αμάσητες. Η χαρά του προσωπικού, επειδή νόμιζαν ότι θα τα πάρω, μεγάλη. Η απογοήτευσή τους, όταν εξήγησα ότι πήγα να τα δω και να ελέγξω για τσιπάκι (φυσικά δεν είχανε), μεγαλύτερη.

Σήμερα το πρωί που πήγα πάλι βρήκα κολλημένη στην πίσω πόρτα ταμπέλα “ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ”. Βέβαια. Αφήστε τα να πεθάνουν. Συνάδει με την ευαισθησία που πρέπει να διακρίνει όσους απασχολούνται σε νοσηλευτικά ιδρύματα. Και με τον πολιτισμό μας.»

Facebook

Πηγή : athensvoice.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το