Κατάφερε να υιοθετηθεί η «χειρότερη γάτα» του πλανήτη
Μοιραστείτε το

ΗΠΑ: Κατάφερε να υιοθετηθεί η «χειρότερη γάτα» του πλανήτη

Μέσω μίας viral ανάρτησης του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην Βόρεια Καρολίνα μία 4χρονη γάτα με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς κατάφερε να βρει το παντοτινό της σπίτι.

Μέσω μίας viral ανάρτησης του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην Βόρεια Καρολίνα μία 4χρονη γάτα με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς κατάφερε να βρει το παντοτινό της σπίτι.

Η γάτα που ονομάζεται Περντίτα χαρακτηρίστηκε από το καταφύγιο η «χειρότερη γάτα» του πλανήτη σε μία ανάρτηση-αγγελία για την υιοθεσία της στο Facebook. Στο κείμενο εξήγησαν τις «ιδιαιτερότητες» της Περντίτα, όπως ότι σιχαίνεται τις ταινίες Ντίσνεϊ, τους σκύλους, τα παιδιά, τις αγκαλιές τα Χριστούγεννα και οτιδήποτε ροζ. Όπως ανέφερε το καταφύγιο οι υποψήφιοι γονείς της Περντίτα δεν θα πρέπει να φοβούνται και να το βάζουν εύκολα κάτω.

«Οπωσδήποτε σε κάνει να γελάς. Το ένα λεπτό σε θέλει και το άλλο λεπτό το έχει ξεπεράσει», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC η επικεφαλής του καταφυγίου, Μπρίτανι Τέιλορ.

Η ανάρτηση έγινε viral και το καταφύγιο δέχθηκε 175 αιτήσεις για την υιοθεσία της ζωηρής και κάπως αντικοινωνικής γάτας. Κατέληξαν σε 10 υποψήφιες οικογένειες τις οποίες κάλεσαν για συνέντευξη και γνωριμία με την Περντίτα. Στο τέλος η ίδια η γάτα επέλεξε ένα ζευγάρι από το Τενεσί, η οποία τελικά την υιοθέτησε. Όπως ανέφερε το καταφύγιο έδειχνε λιγότερο εκνευρισμένη μαζί τους.

Πηγή: skai.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το