Σκότωσαν και έγδαραν σκύλο στο Φυτόκο!
Μοιραστείτε το

Νέο περιστατικό βάναυσης κακοποίησης ζώου καταγγέλλει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου. Σε ανάρτηση στη σελίδα της Ομάδας στο facebook, χθες, αναφέρει:

«Τα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης δυστυχώς δεν σταματούν στην περιοχή μας !!

Σήμερα βρέθηκε κυνηγόσκυλο στην περιοχή του Φυτόκου ,δίπλα σε κάδους, πιθανότατα πυροβολημένο καθώς φέρει μεγάλο τραύμα κυκλικό στην περιοχή της κοιλιακής χώρας. Παράλληλα το ζώο είναι γδαρμένο σε όλη την πλαγιά άνω πλευρά του και δίπλα υπήρχε μαύρη σακούλα όπου κάποιος το τοποθέτησε και πήγε να το πετάξει στους κάδους!

Αύριο θα πραγματοποιηθεί μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ.

Παρακαλούμε όποιος υποπτεύεται πιθανή κακοποίηση ζώου μην μένει άπραγος!

Μιλήστε, καταγγείλετε, ένα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Σταματήστε να φοβάστε ότι “θα μπλέξετε” και μην ρίχνετε την ευθύνη σε άλλους θεωρώντας πως ενημερώνοντας μια φιλοζωική Ομάδα κάνετε το χρέος σας σαν πολίτες. Αρμόδιοι για τις κακοποιήσεις είναι ΜΟΝΟ η Αστυνομία!

Θα συνεχίσουμε να κοινοποιούμε περιστατικά κακοποίησης και να επικηρύσσουμε τους Δράστες μέχρι να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία!!!».

Πηγή : taxydromos.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το