Εορδαία: Ασυνείδητοι «σπέρνουν» φόλες στο Μηλοχώρι
Μοιραστείτε το

Εορδαία: Ασυνείδητοι «σπέρνουν» φόλες στο Μηλοχώρι και θανατώνουν Σκύλους

Απηυδισμένοι είναι κάτοικοι στο Μηλοχώρι από την ανεξέλεγκτη δράση αγνώστων οι οποίοι έχουν σπείρει φόλες σε πολλά σημεία του χωριού και έχουν εξοντώσει περισσότερους από δέκα Σκύλους, δηλώνοντας ανυπεράσπιστοι απέναντι στην κατάσταση αυτή.

Όπως καταγγέλλει ο Νίκος Ζαφείρης, τα δηλητηριώδη δολώματα, χοιρινό κρέας εμποτισμένο με φυτοφάρμακα, βρέθηκαν σε αυλές σπιτιών, δίπλα στο κτήριο του πρώην Νηπιαγωγείου και στον ευρύτερο χώρο της κεντρικής πλατείας, ενώ, κατά τον Πρόεδρο του Μηλοχωρίου Ανδρέα Τριανταφυλλίδη, φόλες έριξαν οι ασυνείδητοι και σε στάβλους.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαφείρη αρκετά από τα επικίνδυνα σκευάσματα εντόπισαν παιδιά μέσα στο χωριό παιδιά ενώ ισχυρίζεται ότι τα κουφάρια των νεκρών Ζώων είναι σε κοινή θέα και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για την περισυλλογή τους.

Σήμερα πρόκειται να καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία κατ αγνώστων

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Πηγή : ert.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το