Μοιραστείτε το

Σκόπελος: Ισχυροί άνεμοι ξέβρασαν νεκρά δελφίνια & μία χελώνα σε κατάσταση αποσύνθεσης στην παραλία

Nεκρά δελφίνια & μία χελώνα σε κατάσταση αποσύνθεσης εντοπίστηκαν στην παραλία της Σκοπέλου Δύο νεκρά δελφίνια και μία χελώνα σε κατάσταση αποσύνθεσης ξεβράστηκαν στις ακτές της Σκοπέλου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Περαστικοί, που έκαναν βόλτα στην παραλία, εντόπισαν τόσο τα δελφίνια όσο και την χελώνα και ειδοποίησαν άμεσα το λιμενικό. Οι λιμενικοί που έφθασαν στην ακτή για την απομάκρυνσή τους, διενήργησαν νεκροτομή για να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για την προέλευση και τις συνθήκες θανάτου τους.

Πηγή: cityportal.gr

Ο εντοπισμός θαλάσσιων θηλαστικών και χελωνών που εκβράζονται στις ακτές της Σκοπέλου, αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο μέρος των χειμερινών μας φωτογραφικών περιπάτων στις βορινές παραλίες του νησιού.

Από τις 31-12-19 μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2020, λόγω των ισχυρών θυελλωδών Β ανέμων που έπνεαν, συναντήσαμε μία μικρή σε μέγεθος θαλάσσια χελώνα σε πλήρη αποσύνθεση και δύο νεκρά δελφίνια.

Πηγή : efimerida-sporades.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το