Μοιραστείτε το

Μέσω facebook η Κατερίνα Λαμπράκη έκανε σήμερα γνωστό οτι μια γυναίκα γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο της Άρτας βρήκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο προαύλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος, έναν σιδηρολοστό κι ένα απειλητικό σημείωμα που έγραφε: “Αυτό για τα βρωμόσκυλά σου” …

Αναλυτικά η κα. Λαμπράκη έγραψε στο facebook:

“Γνωστή φιλόζωη ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του νοσοκομείου βρέθηκε αντιμέτωπη με απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ, συνοδευόμενο από ευμεγέθη σιδηρολοστό, τοποθετημένο κατά μήκος του. Η ελ λόγω γιατρός μεριμνούσε και φρόντιζε με ιατροφαρμακευτική αγωγή, εμβόλια στειρώσεις και τροφή κάποια αδέσποτα σκυλιά που “ευυπόληπτοι” συμπολίτες μας, είχαν εγκαταλείψει ως απορρίματα και που πλέον είχαν γίνει ακούραστοι φύλακες του χώρου του ανοιχτού οπίσθιου πάρκινγκ.

Σημειωτέον οτι το νοσοκομείο βρίσκεται σε βουνό, απομακρυσμένο από τον ιστό της πόλης. Πριν τα σκυλιά αυτά εγκλιματιστούν και αρχίσουν να προστατεύουν το χώρο -κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας- υπήρχε κίνδυνος να εισέλθει οποιοσδήποτε και να προκαλέσει φθορές σε αυτοκίνητα αλλά και στο εσωτερικό του κτιρίου, ανενόχλητος, όπως άλλωστε είχε γίνει παρελθοντικά από ομάδες ατόμων.

Ο “τραμπουκισμός” αυτός έλαβε χώρα στο ανοιχτό πάρκινγκ του νοσοκομείου εν ώρα εφημερίας. Έγιναν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες. Κανείς από το νοσοκομείο δεν φαίνεται να γνωρίζει -τουλάχιστον προς το παρόν- κάτι.

Τέτοιες απεχθείς, συμπεριφορές, από όποιον (η οποίους) και αν προέρχονται, είναι επικίνδυνες, προβληματικές, κατακριτέες και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Προκαλούνται δε τεράστια ερωτηματικά, σχετικά με το ποιος μπορεί να φτάσει στο σημειο να ενοχλείται τόσο πολύ από το έργο πολιτισμού και ανθρωπιάς που προσφέρει αγόγγυστα η ιατρός του ΓΝΑ. Εμείς οι απλοί πολίτες είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και ευγνώμονες, σε αντίθεση με τους τραμπούκους που θέλησαν να δείξουν ότι “ενοχλούνται”.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα διαλευκανθεί δίχως άλλο. Θέλουμε μια Άρτα και μια Ελλάδα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ και φιλική προς τα ζώα και τους ανθρώπους της.

Διαδώστε την ντροπή και την αγανάκτησή μας”.

Πηγή : artinews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το