Τρία σκυλιά νεκρά από φόλες, δύο αγνοούνται
Μοιραστείτε το

Δεν λέει να σταματήσει το μακελειό στην περιοχή του Ναυπλίου

Συναγερμός στους φιλόζωους του Ναυπλίου καθώς μετά τα τελευταία τραγικά περιστατικά εντοπίστηκαν και νέες φόλες, αυτή τη φορά λίγο έξω από το Ναύπλιο, στην Αγία Τρίαδα.

Τρία σκυλιά είναι νεκρά και δύο αγνοούνται. Ο Στέλιος Κυριακού κατάφερε να διασώσει και δύο από του χάρου τα δόντια, όταν τα είχε πάρει από κει πριν λίγες μέρες.

Φρίκη στην Αγία Τριάδα: Τρία σκυλιά νεκρά από φόλες, δύο αγνοούνται

Να σημειωθεί πως ακόμα αναζητείται ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο στις αποθήκες Κανελλόπουλου, κοντά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Αυτό δυστυχώς δεν είναι το μόνο περιστατικό με φόλες στο Ναύπλιο τον τελευταίο καιρό, καθώς το ίδιο έχει συμβεί στην περιοχή Κούρτη, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και αλλού.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο με τον Δήμο Ναυπλιέων να έχει υποβάλλει μήνυση, επικηρύσσοντας τους δράστες, χωρίς αυτοί να έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Πηγή : anagnostis.org


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το