Αυστραλία : Μικροσκοπικά κουτάβια ηλικίας μόλις δύο ημερών εγκαταλήφθηκαν
Μοιραστείτε το

Μικροσκοπικά κουτάβια ηλικίας μόλις δύο ημερών αφέθηκαν να αγωνίζονται για τη ζωή τους, αφού συσκευάστηκαν σε κουτί μπανάνας και πετάχτηκαν στην άκρη του δρόμου.

Ένας οδηγός στην NZ βρήκε τέσσερα μικρά κουτάβια σε ένα κουτί μπανάνας αριστερά στο πλάι του δρόμου

Τα κουτάβια παραδόθηκαν στο SPCA και παρακολουθούνται και ταίζονται με το χέρι

Η RSPCA της Αυστραλίας δήλωσε ότι ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων κατοικίδιων ζώων αυξάνεται γύρω από τα Χριστούγεννα

Τα μικρά κουτάβια που ήταν συσκευασμένα σε κουτί μπανάνας και τα άφησαν στην άκρη του δρόμου λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αγωνίζονται τώρα για τη ζωή τους.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο βρέθηκαν βρέφη δύο ημερών είναι ότι ένας οδηγός παρατήρησε το κουτί μπανάνας στην άκρη του δρόμου και σταμάτησε να ελέγξει.

Ο οδηγός τις παρέδωσε στην Εταιρεία για την Πρόληψη κακοποίησης των ζώων (SPCA) στην πόλη Whangarei, βόρεια του Ώκλαντ.

«Τα κουτάβια δεν είχαν τίποτα. Ούτε κουβέρτες, ούτε φαγητό, ούτε νερό, καμία ελπίδα. Μόνο ο ένας για τον άλλο για άνεση. Δεν ήταν καν αρκετά μεγάλα για να ανοίξουν τα μάτια τους και τα παράτησαν για να πεθάνουν, το SPCA δημοσιεύσε στη σελίδα στο Facebook.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο βρέθηκαν τα νεογέννητα ήταν ότι ένας οδηγός παρατήρησε το κουτί μπανάνας στην άκρη του δρόμου και σταμάτησε να ελέγξει

 

«Τα κουτάβια είναι όλα τα κορίτσια και τα έχουμε ονομάσει Belle, Moana, Ariel και Merida. Έχουν γίνει τα «κουτάβια πριγκίπισσες». Τώρα περνούν χρόνο με έναν εξειδικευμένο αναδόχο που έχει εμπειρία στη φροντίδα τέτοιων ευάλωτων κουταβιών ».

Σε αυτή την ηλικία η καλύτερη ευκαιρία των ζώων είναι με τη μητέρα τους, ωστόσο, παρακολουθούνται 24 ώρες την ημέρα και ταίζονται κάθε βράδυ με το χέρι από τον φροντιστή.

Το SPCA δήλωσε ότι τα κουτάβια «πάνε καλά, αλλά είναι αδύναμα ακόμα».

Τα κουτάβια έχουν ονομαστεί Belle, Moana, Ariel και Merida και ταίζονται με προσοχή από έναν φροντιστή και παρακολουθούνται

 

Η δημοσίευση προκάλεσε εξωφρενικά σχόλια από ανθρώπους που δεν κατάλαβαν γιατί τα ζώα παρατήθηκαν στο πλάι του δρόμου.

«Σας ευχαριστούμε που τους δώσατε μια ευκαιρία που σίγουρα χρειαζόμαστε μια εκστρατεία εκφοβισμού μέχρι εδώ στο Northland, είναι γελοίο το μέγεθος της σκληρότητας και να παρατάνε κουτάβια», είπε ένα άτομο.

«Διάβασα αυτή τη θλιβερή ιστορία σην 6χρονη κόρη μου Kassidy και αυτή θα δωρίσει όλα τα χρήματα της, 20 δολλάρια για αυτά τα κουτάβια. Θα την βοηθήσω. Θα χρησιμοποιήσουμε το σύνδεσμο για να πληρώσουμε τώρα. Σας ευχαριστώ SPCA”, πρόσθεσε ένα άλλο.

Το RSPCA της Αυστραλίας έχει ήδη πει ότι ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων κατοικίδιων ζώων αυξάνεται απότομα κατά τις σχολικές διακοπές και τα Χριστούγεννα.

Όποιος βρίσκει ένα εγκαταλελειμμένο κατοικίδιο ζώο μπορεί να καλέσει το RSPCA στο 1300 278 3589.

Πηγή : dailymail.co.uk


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το