Φιλοζωϊκός: "Σε παράκρουση η παράταξη Παυλή"
Μοιραστείτε το

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην παράταξη Παυλή και τον Φιλοζωικό Σύλλογο, για το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

Με σημερινή ανακοίνωση, ο Φιλοζωικός αναφέρει: “Η παράταξη του κυρίου Παυλή σε παράκρουση για ακόμα μια φορά!!!για ποιο πράγμα μας κατηγορεί; για αυτοκίνητα εθελοντών του συλλόγου που ήταν επί ποδός μαζί με την ομάδα περισυλλογής των κτηνιάτρων που έκαναν τις δωρεάν στειρώσεις στην πόλη μας; γιατί μαζεύαμε μαζί με το συνεργείο αυτό, σαν τρελοί όσο πιο πολλά αδέσποτα μπορέσαμε να πιάσουμε; ας μας πουν. Δεν ήρθε ούτε ένας να δει τι έγινε το διήμερο της δράσης, τον κόπο και το τρέξιμο. Ούτε ένας.

Μας καλεί να απαντήσουμε στις κατηγορίες του….Δεν είμαστε υπόλογοι στους πολίτες…είμαστε οι πολίτες.

Αυτοί πρέπει να απολογηθούν στους πολίτες με επίσημα έγγραφα για τα πεπραγμένα των 5 χρόνων τους στο θέμα των αδέσποτων.

Τα παχιά λόγια ανήκουν στην παράταξή τους και στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις ευτυχώς όμως δεύτερη φορά δεν είχε….

Αυτοαναιρούνται και χάνουν κάθε αξιοπρέπεια με τις δηλώσεις τους και ζητούν αποδείξεις….εδώ είναι….

Εν κατακλείδι για εμάς δεν αλλάζει κάτι, αυτό που κάναμε συνεχίζουμε να το κάνουμε και αυτοί συνεχίζουν να κάνουν πράγματα προκειμένου να δυσκολέψουν όσους θέλουν να προσφέρουν βοήθεια στο θέμα των αδέσποτων αφιλοκερδώς για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και την απραξία τους.

Οι φωτογραφίες αφορούν σε δηλώσεις του τότε αντιδημάρχου κύριου Σταματοπούλου για το κόστος του κάθε αδέσποτου, τη μίσθωση του παρανόμου χώρου της Νεστάνης προς 1300 € το μήνα που πληρώναμε όλοι μας και είναι στην διαύγεια καθώς το σχετικό έγγραφο του σφραγίσματος του χώρου αυτού από την κτηνιατρική Υπηρεσία….σόδα λοιπόν και καλή χώνεψη!!!”

Πηγή : kalimera-arkadia.gr

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το