Ενημέρωση από την Star-Special Team Animal Rescue-Ειδικη Ομαδα Διασωσης Ζωων
Μοιραστείτε το

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΟΜΆΔΑ STAR SPECIAL TEAM ANIMAL RESCUE

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ (Μεταξύ άλλων…)

Πάρα τις δυσκολίες και τις τρικλοποδιές που προσπαθούν να μας βάλουν ορισμένοι και μάταια φυσικά προσπαθούν να μας “κλείσουν” με ψέμματα, συκοφαντίες, κακία και φυσικά ανασφάλειας, η ομάδα μας συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της.

Τα τεχνικά μας προβλήματα δυστυχώς εξ ακολουθούν μιας και έχουν φροντίσει κάποιοι να μας μπλοκάρουν τη σελίδα σχεδόν καθημερινά με σκοπό να μην ανεβαίνουν τα δελτία τύπου μας από τις επιχειρήσεις μας.

Επίσης τα ψευδή τηλεφωνήματα για δήθεν περιστατικά με σκοπό να μας στείλουν αλλού για να πάνε στα αληθή συμβάντα και εκείνα εξακολουθούν, με αποτέλεσμα οι εθελοντές μας να τρέχουν άδικα σε ανύπαρκτα εγκλωβισμένα ζώα….

Και για να γίνω πιο σαφής…

Η ομάδα μας λειτουργεί με κάποια πρωτόκολλα και φυσικά με προτεραιότητα συμβάντων.

Όταν καλούμαστε για κάποιο από αυτά αμέσως μπαίνουν σε φάκελο (Επείγοντα, Άκρως Επείγοντα, Λιγότερο επείγοντα και βαθμού 1{Red} τα οποία σημαίνει αφήνουμε όλα τα υπόλοιπα και άμεσα σπεύδουν διασώστες εκεί)

Αξιολογούμε το συμβάν, μας στέλνουν άμεσα φώτο του χώρου ενώ ήδη ξεκινά διασώστης για την επιχείρηση.

Αυτό γίνεται με σκοπό, ανάλογα το περιστατικό να έχουμε μαζί μας και τον κατάλληλο εξοπλισμό και φυσικά το ανάλογο πλήρωμα.

Αν πχ έχουμε ένα περιστατικό Επείγον ναι μεν αλλά παίρνει κάποια Χ χρονική καθυστέρηση καο στο μεταξύ κληθούμε για ένα περιστατικό βαθμού Red 1 εννοείται ότι έχουμε πάντα δεύτερο πρωτόκολλο και σπεύδει διασώστης στο Red 1.

Αφού ολοκληρωθεί λοιπόν το Red 1 τότε άμεσα σπεύδουμε στο επόμενο συμβάν.

Αλλάζουν λοιπόν οι προτεραιότητες.

Και κάπως έτσι την περασμένη εβδομάδα ενώ είχαμε κληθεί για συμβάντα L.E (Λιγότερο επείγον) αμέσως λάβαμε ένα δεύτερο τηλεφώνημα το οποίο ήταν για συμβάν Άκρως επείγον.

Δόθηκε διεύθυνση αριθμός και στάλθηκε φώτο.

Η διεύθυνση ακριβής ο αριθμός οδού το ίδιο…

Η φώτο και το συμβάν ψευδή… Όπως και το προφίλ του ατόμου που έστειλε την φώτο του τάχα εγκλωβισμένου ζώου που κινδύνευε άμεσα η ζωή του.

Όλο αυτό θεωρούμε πως έχει σκοπό τον εμπαιγμό μας και προσπάθεια (Απεγνωσμένης) του να μας υποτιμήσουν και να εξευτελίσουν με τον πιο χυδαίο και ύπουλο τρόπο που μπορούν.

Φυσικά ο απώτερος σκοπός είναι να κάνουν τον κόσμο να μην μας έχει Πλέων εμπιστοσύνη και κάπως έτσι να μπει τέλος στην ομάδα αυτή η οποία όσοι γνωρίζετε χρόνια τώρα έχει μόνο σκοπό την διάσωση ζώων που μας έχουν ανάγκη, την άμεση επέμβαση με κάθε κόστος ώστε να σωθεί το ζώο που κινδυνεύει, τον αγώνα που κάνουμε καθημερινά χωρίς να μας ενδιαφέρει ο προσωπικός μας χρόνος η οικογένεια μας η προσωπική μας διασκέδαση, γιορτές, αργίες κτλ.

Και όλα αυτά γιατί?!

Κοινός… Για να βγουν στον αφρό και να πάρουν μπράβο και χειροκρότημα… Η πεμπτουσία μερικών δηλαδή..

Όπως έχουμε ξανά πει… Δεν σταματάμε όσες προσπάθειες και αν κάνουν!!!

Θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Ήδη έχουμε επιληφθεί των ζητημάτων.

Αποκαθιστούμε τα προβλήματα σιγά σιγά και στο άμεσο μέλλον η σελίδα θα είναι και πάλι πλήρως λειτουργική θα ανεβαίνουν καθημερινά τα δελτία τύπου μας όπως παλιά προς ενημέρωση σας και τα τηλεφωνήματα για συμβάντα θα περνούν από μεγαλύτερο έλεγχο καθώς θα έχουμε σε κάθε σημείο εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι θα είναι 24/7 ενεργοί ώστε να πηγαίνουν στα σημεία τα οποία μας υποδεικνύουν ακριβώς την ώρα των τηλεφωνημάτων για να εξακριβώνουν ότι το συμβάν ισχύει και είναι αληθές.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας και από καρδιάς ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε ακόμη στο πλευρό μας!!!

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΝ.

Το Σάββατο 18/1/2020 κλήθηκε η ομάδα μας για γάτα η οποία ήταν εγκλωβισμένη σε χώρο πολυκατοικίας στην περιοχή του Γαλατσίου.

Τρομοκρατημένη καθώς ήταν δεν μπορούσε να περάσει στο ισόγειο και μετά στην έξοδο του χώρου, έτσι ανέβαινε προς τα πάνω και στον έκτο όροφο πια κούρνιασε σε ένα παράθυρο που έβλεπε στον ακάλυπτο.

Κάποιος ένοικος πρότεινε να σπρώξουν την γάτα από το παράθυρο έξω σκεπτόμενος ότι δεν θα πάθει τίποτα (Εδώ γελάμε).

Άμεσα έσπευσε η διασώστης μας Sofia Tripampouki και επιχείρησε χωρίς χρήση παγίδας η ηρεμιστικού.

Σε ελάχιστο χρόνο με την υπομονή και την επιμονή της και με την χρήση ενός μπουφάν (για να προστατεύσει τα χέρια και τ πρόσωπο της επειδή η γάτα ήταν σε άμυνα) κατάφερε και την οδήγησε με απόλυτα ήρεμες κινήσεις προς το ισόγειο και κατόπιν τη έξοδο της πολυκατοικίας.

Ελέγχθηκε και το υπόγειο όπως και οι υπόλοιποι όροφοι για να εξασφαλίσουμε ότι δεν υπήρχαν μικρά γατάκια η άλλη γάτα στο χώρο και αφού βεβαιώθηκε για αυτό αποχώρησε.

Η γάτα αυτή δεν ανήκει σε κάποιον και είναι μέλος γάτο αποικίας της περιοχής όπου και εθεάθη λίγο αργότερα ήρεμη πια να σιτίζετε από κάτοικο της περιοχής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ ΤΟΥΣ :

Διασώστης της ομάδας μας Sofia Tripampouki για την άμεση επέμβαση της.

Την κυρία που μας κάλεσε και Χριστίνα Λούκη και φρόντισε να εξασφαλίσει ότι κανένας δεν θα επέμβει μέχρι να φτάσουμε όπως φυσικά έγινε έξαλλη όταν ειπώθηκε το περιβόητο “να την σπρώξουμε από το παράθυρο” και μπήκε μπροστά στη γάτα για να την προστατέψει. Όπως επίσης και για την συνδρομή της καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης μας.

Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που ήταν σε αναμονή εάν χρειαζόμασταν την συνδρομή τους.

Την Ελληνική Αστυνομία που ήταν ενήμεροι και έτοιμη να επιληφθεί σε περίπτωση που χρειαστεί.

Την αντιπρόεδρο της ομάδας μας katerina Banagi η οποία από την αρχή έως το τέλος συντόνισε την αποστολή και έκανε ότι ήταν απαραίτητο

Για να διεξαχθεί η επιχείρηση με απόλυτη επιτυχία άλλη μια φορά.

Εσάς που μας κάνετε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα!!!!!

Να έχετε καλή ημέρα και καλή εβδομάδα

Με εκτίμηση η ομάδα STAR – SPECIAL TEAM ANIMAL RESCUE

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το