Μοιραστείτε το

Εθελοντες Φιλοζωοι Πτολεμαιδας – Προβλήματα και ανάγκες

Η ομάδα μας φροντίζει 80+ αδέσποτα ζώα όπου δεν έχουμε τροφή για να μπορέσουμε να τα ταισουμε. Θέλουμε τον μήνα πάνω από 5 τσουβαλια τροφή. Ο κτηνίατρος την τροφή τον 20 κιλών την έχει 11,80 και αυτήν την στιγμή χρωστάμε 676€. Όπου δεν μπορούμε μόνοι μας να τα πληρώσουμε είμαστε παιδιά που παλεύουμε μόνοι μας.

Αλλά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να τα φροντίζουμε θέλουμε την βοήθεια σας η να γίνεται μέλος της ομάδας η οικονομικά τα χρήματα που δίνεται πάνε απευθείας στον κτηνίατρο στον λογαριασμό του η μπορείτε να περάσετε από το κτηνιατρείο οποίος δεν μας πιστεύει μπορούμε να δώσουμε και το τηλέφωνο του κτηνιάτρου για να σας το επιβεβαιώσει η μπορείτε να έρχεστε στα περιστατικά και στο τάισμα των σκύλων και να δείτε τι κάνουμε.

Ζητάμε την ΆΜΕΣΗ ανταπόκριση σας επίσης χρειαζόμαστε παλέτες και παλιές κουβέρτες για να ζεσταθούν τα σκυλιά τα Αδέσποτα.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με ένα από τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς μέσω μηνυμάτων.

ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Facebook

Εθελοντές Φιλόζωοι Πτολεμαιδας

Ποια είναι η ομάδα μας και ποιος είναι ο σκοπός της.

Είμαστε μαθητές από την Πτολεμαίδα που αγαπάμε πολύ τα ζώα και προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Σκοπός της ομάδας μας είναι να μειωθεί ο πληθυσμός των αδέσποτων ζώων στην πόλη μας και σταδιακά να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλες περιοχές.

Δεν έχουμε κάποιο κυνοκομείο, δεν έχουμε μέρος να φιλοξενήσουμε ζώα, όμως αναλαμβάνουμε στειρώσεις, εμβόλια και θεραπείες.

Επίσης, ψάχνουμε οικογένειες για τα ζώα που ζουν στο δρόμο.

Δεν έχουμε Α.Φ.Μ., δεν χρηματοδοτούμαστε από κανέναν φορέα, τα χρήματα για τις θεραπείες προέρχονται από εμάς, από φίλους και γνωστούς μας φιλόζωους.

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το